Are you ready to live your happiest life?

Start hier je reis en download je roadmap

Verlies jij het plezier in je werk, het moederschap of je dagelijks leven?

Ervaar je stress en ben je klaar met meedoen in de ratrace?

Verlies jij het plezier in de dingen die jij eerder nog deed terwijl je er toen nog blij van werdt?

Doe jij nog echt wat je wilt of verlangt? Of knaagt het aan je?

Vond je stiekem die lockdown wel lekker omdat je eindelijk meer rust en focus had?

Mogelijk verlopen de dingen in je leven moeizaam omdat je ze doet vanuit wilskracht in plaats van innerlijke kracht. Je laat je leiden door de stemmen in je hoofd die roepen dat het niet anders kan, dat het nu eenmaal maar zo moet. En daarmee ga je voorbij aan je werkelijke verlangens. Je hebt ze diep weggestopt en weet niet eens meer dat ze bestaan. Laat staan dat je ze ooit kunt gaan realiseren!

Start vandaag nog je leven vanuit innerlijke kracht.

We hebben allemaal een innerlijke stem in ons. Een bron van inspiratie en wijsheid.  Zij huist in ons en is altijd aanwezig. Zij vertelt je altijd wat goed voor je is en welke richting je in kunt. Mits je bereid bent om  naar haar te luisteren.

Vraag direct deze routekaart aan op de knop hieronder en start vandaag nog met luisteren naar je eigen stem en laat je leiden naar je  diepste dromen en verlangens om ze van daaruit te gaan realiseren!

Ja ik wil direct deze routekaart ontvangen!

De beste coach dat ben jezelf!

Sinds ik enkele jaren geleden burn -out ben geraakt ben ik gaan leven door alleen nog maar te luisteren of iets goed voelt en wat ik wil. Voelt het goed? doen! Voelt het niet goed? Dan door naar wat wel goed voelt.

Er ging een wereld voor mij open. Zo simpel? Ja ,zo simpel is het.

Daardoor leef ik veel meer vanuit joy en flow.

Flow is de opperste staat van zijn. Het is een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zichzelf en het moment. Een zijn met jezelf. Maar flow staat ook voor meer plezier beleven, creativiteit, innerlijke vrijheid en genieten van het moment. Vanuit deze flow kun je meer of groter levensgeluk ervaren. En dat is precies wat ik graag wil dat je bereikt!

Mijn missie is dat je deze staat gaat bereiken en kunt leven vanuit ontspanning en ease. Je weer gaat voelen en ontdekt waar je werkelijk blij van wordt in dit leven. Je zult de regie weer over je leven gaan nemen vanuit zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde. Van daaruit trek je vervolgens alleen nog maar meer van hetzelfde aan. Om vervolgens  je mooiste dromen en diepste verlangens te kunnen realiseren.

 

“Boven je oude zelf uitstijgen is afdalen naar de diepte om te

 transformeren naar een vorm die Nu bij je past”

                                                                                                                                                                                          copyricht Ingspire

Even voorstellen…ik ben Puck

Moeder van 4 prachtige kinderen en al bijna 30 jaar gelukkig samen met de leukste man op aarde.

Na jarenlang te hebben geleefd vanuit mijn hoofd en op wilskracht, wat resulteerde in een burn-out, heb ik geleerd om te gaan leven vanuit mijn innerlijke kracht, mijn inner being. 

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat zij bestond. 

In onze moderne tijd  wordt ons geleerd te vertrouwen op ons verstand waardoor we het contact met onze innerlijke kracht, intuitie, inner-being, of hoe je het ook wilt noemen, zijn verloren. 

Maar door te leren voelen en te luisteren naar mijn innerlijke weten, is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Een wereld van puur levensgeluk, zelfvertrouwen, lichtvoetigheid, flow en joy. En daarmee zijn er deuren voor mij open gegaan waarvan ik het bestaan niet wist. Er kwamen dromen en verlangens naar boven die ik allang vergeten was of had weggestopt. En ze kwamen niet alleen boven, ik ben ze ook gaan realiseren.

En zo kun jij ook leven!

Prachtige vrouw, dit gun ik jou!

Kickass your dreams!

Ik heb een programma voor je  gecreërt. Een programma om je diepste domen en verlangens te ontdekken en te realiseren vanuit moeiteloosheid. In dit programma “Kickass your dreams” krijg je alle handvatten en  oefeningen om je dromen, wensen en doelen nu eindelijk te gaan realiseren vanuit rust, focus en met de juiste mindset.

Dus wil jij in 2022 nu eens eindelijk die dromen, doelen of verlangens gaan realiseren?!

Klik dan hier voor meer info

Dit programma heb ik speciaal ontwikkeld om je bewustzijn te vergroten en op een leuke en speelse manier te realiseren wat je werkelijk wilt in je leven vanuit ease en joy. 

Persoonlijk vind ik hem zelf eerlijk gezegd om te smullen en wil hem dan ook graag met je delen. 

 


Mijn achtergrond

In mijn ruim 20 jarige loopbaan heb ik jarenlang trainingen en begeleiding gegeven. Dit  betrof zowel aan individuen als groepen en organisaties. Allemaal in het veld van de gezondheidszorg.

Vanuit  mijn burn-out ben ik meerdere coachings opleidingen gaan doen en popel ik om kennis over te dragen. Omdat daar mijn hart ligt. Kennis overdragen op persoonlijke en eigen wijze is waar mijn kracht ligt.

Persoonlijke ontwikkeling,  verandering van mindset, intuïtie ontwikkelen en leven volgens de universele wetten is waar ik echt zo verschrikkelijk heel blij van word!

Ik lees werkelijk alles wat los en vast zit, volg workshops, trainingen, masterclasses, en  luister heel veel podcast’s en luisterboeken. Ik heb ik ook mijn eigen podcast. Hierin inspireer ik je met mijn eigen verhalen en erveringen. Klik hier voor mijn podcast.

Vanuit mijn achtergrond als trainer kan ik niet wachten om vele anderen het laatste zetje te geven om via  persoonlijke ontwikkeling, mindset en intuïtie door te kunnen groeien, je ware potentieel te ontdekken en daarmee te transformeren. Om je mooiste en  gelukkigste leven te leiden vanuit balans, moeiteloosheid, innerlijke rust en flow!

 

‘Let’s Connect’

Volg mij op Instagram en neem een kijkje in mijn leven