Ontdek met mijn Free yourself Formula in 5 weken precies waarom het knaagt en schuurt in je leven en wat je eigenlijk anders wilt. Voor 40+ vrouwen die het verlangen hebben uit de dagelijkse ratrace te stappen van alsmaar meer, meer en moeten en rust en vrijheid willen ervaren door niet meer te leven op wilskracht maar vanuit innerlijke kracht en intuïtie.

“Ik wil het eigenlijk anders maar dat gaat nu eenmaal niet”

Kom  je  nauwelijks aan jezelf toe door het jongleren met je moederrol, dochterrol, vriendinnenrol of partnerrol?  Laat staan aan het realiseren van je verlangens? Stiekem vond je die lockdown wel lekker. Je had meer rust en kon daardoor beter naar je eigen behoeften luisteren.

Herken je deze gedachten?

“Waarom moet ik zoveel?!”

O nee, de wekker!  Laat me alsjeblieft liggen, ik ben nog net zo moe als dat ik er gisteravond inging”

“ Hoezo, volg je verlangens! Met zoveel  ballen in de lucht houden kom ik uberhaupt niet toe aan mijn verlangens”

“Ik heb geen puf meer om ‘s avonds nog af te spreken of naar die verjaardag te gaan”

“Mijn schouders zijn zò stijf, wanneer gaat dit nu eens over?”

“Als ik nu maar beter zou slapen dan gaat het vast weer beter”

“Maar wat voor baan zou ik dàn leuk vinden?

 “Ik wil niet meer meedoen aan de ratrace maar hòe dan?”

“Ik heb heus een fijn leven maar er knaagt  gewoon iets

“ik zou best het roer wel om willen gooien

“Ik kan wel van alles willen dromen maar ik heb nu eenmaal ‘verplichtingen’‘”

“Mijn god, Ik heb zo’n behoefte aan rust en vrijheid!”

“Ik heb zeker dromen maar….” ( vul maar in wat je bezwaren zijn)

 

 

Speciaal voor jou heb ik Kickass your dreams samengesteld

Je kunt van het gebaande pad af. Je hòeft niet perse mee te doen met hoe de rest van de wereld het leven leidt waarvan we denken dat het de manier is om ons leven te leiden.

Als moeder, vrouw, partner of werknemer  is het een noodzakelijk om af en toe de pauzeknop te leren hanteren en
om koers te leren varen op waar jij je goed bij voelt en wat JIJ wilt.  Afstemmen op jezelf of zonder je te laten leiden door alle verlangens van anderen en waarvan jij denkt dat je allemaal moet doen omdat dat anderen dat nu eenmaal ook ‘gewoon’ zo doen.

Je voelt gefrustreerd over het mee moeten doen met de ratrace en je knagende stem wordt luider. Je negeert deze stem en denkt dat je het met wilskracht wel zult redden. Dat is je tenslotte tot nu toe altijd zo gelukt.

Ikzelf deed dat ook. Jarenlang. Totdat ik met een burn-out compleet uitviel. Omdat ik in die jaren daarvoor zover verwijderd was van mijn verlangens en van hoe ik werkeljk wilde leven. Je hoeft niet direct burn out te raken  ( liever niet zelfs ;)) maar je mag wel gaan voelen welke weg jij wilt volgen. Zelf investeerde ik de afgelopen jaren meer dan 10.000 euro aan coachopleidingen, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, seminars en workhops om steeds meer stapje voor stapje te ontdekken hoe het leven is zoals het bedoeld is te zijn.

En daarmee heb ik de tools in huis om jou te helpen ontdekken waar het knaagt en wat je ècht wilt. En dit ook te realiseren.

Zelf leid ik nu mijn ideale leven welke volledig in overeenstemming is met mijn natuurlijke ritme en energie en de dingen doe waar ik blij van wordt.

 

Ook jij kunt in plaats van ‘alle ballen hoog houden’ naar ‘kiezen voor je eigen pad’

                                   

     

Ik geloof dat het leven bedoeld is om te genieten en te volgen waar je van blij van wordt en je hiermee te verbinden. Op deze manier volg je een pad waaruit je lessen leert die je helpen ontwikkelen en groeien.

Als werkende moeder van 4 kinderen ervaarde ik  continue stress en was ik steeds op zoek om deze stress praktisch op te lossen. Ik dacht  dat ik een gevoelsmens was en van daaruit keuzes kon maken, omdat ik iemand ben die gauw emotioneel raakt, gevoelig is en anderen en hun behoeften goed aanvoelde en deze vervulde. Maar wat ik in werkelijkheid deed was alles met mijn brein beargumenteren en oplossen. Ik leefde volledig vanuit ratio en daarmee vanuit wilskracht.

Ik voelde mij vaak gefrustreerd, moe, energieloos en rusteloos maar dacht dat het bij het werkende moederschap hoorde. Ik leefde van vakantie naar vakantie, rondtrekkend met onze rugzak en kids, omdat ik daar mijn rust en vrijheid kon ervaren waar ik zo naar op zoek was.

Ik kon niet voelen waar ik werkelijk behoefte aan had. Zoals het verlangen dolgraag op wereldreis te gaan met mijn kinderen. Ik wuifde dit direct weg met beperkende gedachten over waarom dit  echt niet kon. Ik was niet in staat om hier iets aan te veranderen omdat ik mij niet bewust was van mijn werkelijke behoeften. Namelijk rust en vrijheid ervaren om te kunnen leven in mijn natuurlijke ritme en tempo. Dit kostte veel energie en ik struggelde  door op wilskracht.

 

Van wilskracht naar innerlijke kracht

Na mijn burn out ben ik mijn eerste coachopleiding gestart. Daar leerde ik kennismaken met persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik nu begreep wat mijn onbewuste drijfveren waren ontdekte ik dat ik al die jaren niet vanuit mijn innerlijke kracht of intuïtie had geleefd maar vanuit ratio en overtuigingen die mij niet dienden. Ik ging van hoofd naar hart.

 

Dit resulteerde in mijn online onderneming. Omdat ik van daaruit volledig op mijn voorwaarden kan leven vanuit mijn passie en talenten. Vanuit mijn eigen ritme en draagkracht. Met een lege agenda waar ik als sensitief persoon erg behoefte aan heb. Ik wil mijn dagen zo kunnen indelen dat ik mee kan gaan in de energie en de flow van de dag . Het kan zomaar je droom zijn terwijl je denkt dat het niet voor je is weggelegd.

Ondertussen kon ik de behoefte aan het reizen ook ten volle toelaten en zijn wij nu alle voorbereidingen aan het treffen om in 2023 te starten met onze zeilreis. Onze droom wordt werkelijkheid!

Hiermee wil ik je  inspireren om  moeiteloos te kunnen leven, groots te dromen en te luisteren naar je intuïtie en je inner-being.  Maar vooral dat stress in je leven een signaal is dat je niet de juiste koers vaart. En als je de juiste aandacht schenkt aan en luistert naar je behoeften er een heel andere invulling ontvouwd die je eerder niet durfde te dromen.

Hier ga ik je bij helpen in de Kickass your dreams training. Waar je intuïtief in brengt kaart welke dromen en verlangens je werkelijk hebt en zodra je weet wat deze verlangens zijn ga je ze realiseren en je mooiste leven waarmaken. Ik noem het de Free yourself Formula.

 

“Puck weet op de een vriendelijke wijze concrete punten bloot te leggen door gerichte vragen en schrijfopdrachten. Het heeft me helderheid en rust gegeven.”

Linda

Heb je na 5 weken met de Free yourself Formula vanuit je intuïtie, je dromen, doelen en verlangens zo neergezet, dat je ze daadwerkelijk gaat realiseren. Dus niet alleen goede voornemens maar doen!

 

Heb je stappen gezet om te volgen waar je blij van wordt en realiseren wat je verlangt. Daarbij heb je een ruime portie zelfinzicht en bewustzijn meegekregen.  Dit is mega-waardevol omdat dit je zelfvertrouwen vergroot. Je gaat je leven vanuit een ander gezichtspunt te benaderen waardoor je uit je multi-tasking rollen kunt stappen en andere keuzes gaat maken. Je gaat ontdekken waarvoor je hier bent en je bed uitkomt.

Ga jij je vanaf nu alleen nog maar richten op wat je wèl wilt in dit leven in plaats van wat je niet wilt. Je neemt het roer in eigen handen waardoor je sowieso minder stress gaat ervaren, omdat je keuzes durft te maken die bij je passen. Je durft te gaan ondernemen, het roer om te gooien, of net als ik die reis te gaan maken. Dus Hello new life! Waardoor niet alleen jij blij wordt maar ook je gezin want je gaat met meer gemak, rust en flow door met leven.

Heb jij je beperkende belemmeringen en overtuigingen overboord gezet die je nu nog tegenhouden om te doen wat jij wilt in je leven. Je overtuigingen zitten in je onbewuste brein opgeslagen en houden je precies waar je nu bent op de manier die je nu doet. Met behulp van de training  ben je gestart met het ontdekken van je ware zelf waardoor je minder energie lekt aan dingen die er niet toe doen voor jou.

√  geef je jezelf ( met een beetje hulp) die kickass om je dromen en doelen  te manifesteren!

√  krijg je inzicht in je gedachten en hoe je je voelt

√ ervaar je meer focus en ben je  minder snel afgeleid

√  creëer je een nieuwe positieve mindset

√  leer je een krachtige methodiek voor rust en bewustzijn op je automatische piloot

√ ervaar je meer rust omdat je weet welke koers je wilt gaan varen

Module 1:

Hier komt o.a. aan bod hoe je brein werkt. Ook krijg je inzicht in welke mindset je dient aan te nemen en ontwikkelen om je dromen en doelen te realiseren. Door middel van coaching herprogrammeer je je brein in je juiste richting.

 

 

Module 2 :

Je gaat onderzoeken wat je verlangens zijn en deze duidelijk neerzetten zodat je kunt focussen vanuit je verbeeldingskracht.

 

Module 3:

Je onderzoekt wat maakt dat je dit wilt. Wat is je ware drijfveer? Vanuit welke waarden handel je?

 

 

Module 4:

Welk gedrag zet je onbewust in die je belemmert om je dromen te realiseren? Je gaat je saboteurs en beperkende overtuigingen ontmantelen. 

 

Module 5:

In deze module een leidraad om te leren vertrouwen op de uitkomst zodat je dromen ook daadwerkelijk succesvol kunnen uitkomen. 

Iedere module bevat een video en een werkboek met vragen, meditatie, affirmatie en oefeningen, waar je in je eigen tempo mee aan de gang gaat.

Je aanbieding verloopt over

       Nu tijdelijk geen 119,- maar slechts

     69,-

Dit is wat je krijgt:

– 5 waardevolle modules met video’s

– meditaties

-affirmaties

– 5 werkboeken met coachingsvragen

– genoeg oefeningen om uit je automatische piloot te stappen en je bewustzijn leren vergroten

Last but not least

– onbeperkt toegang, dus helemaal op jouw tempo

“Puck is rustig, krachtig en enthousiast. Zij heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht vanuit een nieuw gezichtspunt.”

Lia

Dit programma is voor jou als: 

Als je helemaal klaar bent met meehollen met de rest van de wereld

Je in het dagelijks leven allerlei rollen vervult waar zelfs Superwomen soms van wil rusten

Je afvraagt wat je nu wilt; een nieuwe baan, het roer om?

Je stress ervaart en het eigenlijk anders wilt

Je wilt inzetten om jezelf aan te durven kijken

 je dromen wilt realiseren zonder zweverig gedoe

 je graag je bewustzijn wilt vergroten

Dit programma is niet voor jou als:

χ  Je liever blijft doorgaan zoals het nu gaat omdat je denkt dat je het wel redt zo

χ  Je niet bereid bent om je in te zetten om het anders te willen doen

χ  Je de mindset hebt dat een training voor zo’n laag bedrag geen wezenlijk resultaat kan opleveren

Online training: Kickass your dreams 

Ik heb zelf ervaren wat je nodig hebt om te ontdekken wat er zich in je onderbewuste afspeelt aan verlangens en dromen. En ik heb ze ook weten te realiseren!

Daardoor weet ik precies wat jij nu nodig hebt en kun jij dit nu veel sneller bereiken dan ikzelf heb gedaan.

 

Je aanbieding verloopt over

Nu inclusief eenmalige bonus:

5 weken lang je vragen direct stellen via  whattsapp t.w.v. € 199,- waardoor je gebruik kunt maken van mij als persoonlijke coach.

 tijdelijk geen 119,-  maar slechts

  69,-

twijfel je nog?

Module 1:

Hier komt o.a. aan bod hoe je brein werkt. Ook krijg je inzicht in welke mindset je dient aan te nemen en ontwikkelen om je dromen en doelen te realiseren. Door middel van coaching herprogrammeer je je brein in je juiste richting.

 

 

Module 2 :

Je gaat onderzoeken wat je verlangens zijn en deze duidelijk neerzetten zodat je kunt focussen vanuit je verbeeldingskracht.

 

Module 3:

Je onderzoekt wat maakt dat je dit wilt. Wat is je ware drijfveer? Vanuit welke waarden handel je?

 

 

Module 4:

Welk gedrag zet je onbewust in die je belemmert om je dromen te realiseren? Je gaat je saboteurs en beperkende overtuigingen ontmantelen. 

 

Module 5:

In deze module een leidraad om te leren vertrouwen op de uitkomst zodat je dromen ook daadwerkelijk succesvol kunnen uitkomen. 

Iedere module bevat een

video 

werkboek met vragen

meditatie

affirmatie

en oefeningen, waar je in je eigen tempo mee aan de gang gaat.

       Nu tijdelijk geen 119,- maar slechts

  69,-

FAQ

Hoeveel tijd ben je kwijt met dit programma?

Het programma zelf bevat 5 modules met een video  tussen de 12 en 25 minuten en een werkboek. Het werkboek bevat veel vragen om jezelf te gaan onderzoeken. Je kunt de modules op je eigen tempo doorwerken. Het is maar net wat je zelf uit dit programma wilt halen. Dit kan dus zolang je zelf maar wilt. Maar over het algemeen zal je met iedere  module pak hem beet toch wel anderhalf tot twee uur kwijt zijn. Sommige modules meer vanwege bepaalde opdrachten. De oefeningen om je bewustzijn te ontwikkelen vragen meer aandacht om te oefenen.

Wat maakt dit programma anders dan andere programma's die je helpen je dromen te realiseren?

In Kickass your Dreams krijg je niet alleen de handige en praktische stappen en meditaties aangereikt die je helpen je dromen te realiseren maar ook heel veel oefeningen om te leren je bewustzijn te vergroten.  Om je automatische piloot te gaan herkennen en wanneer je deze inzet. Om te leren leven in het nu. Je kunt namelijk alleen maar starten vanuit het nu. Dit zijn oefeningen die je helpen niet alleen veel meer focus en aandacht te ontwikkelen maar geven je ook nog eens meer rust, ontspanning en balans. Het verlaagd je eventuele stressniveau. En van daaruit is het altijd lekker manifesteren!

De oefeningen zijn een wezenlijk  ondersteunend onderdeel van het programma. Bewustzijn heb je nodig om duidelijk te krijgen hoe je je over bepaalde onderwerpen voelt of daarover denkt. Je legt daarmee je gedrag, denken en overtuigingen bloot. Deze belemmeren je tot nu toe waarschijnlijk om te komen waar je wilt komen.

Voor wie is dit programma?

Voor iedereen die ergens voelt dat zij het anders wilt. Dat er iets in je knaagt maar nog niet goed kunt achterhalen wat dit nu precies is.

Maar ook voor iedereen die haar dromen, doelen of verlangens al weet. Die ene droomreis, een nieuwe baan willen, misschien wel gaan ondernemen of  meer energie wilt krijgen. Maar tot nu toe lukt het maar niet , komt het er niet van of heb je allerlei bezwaren bedacht waardoor je het maar niet gaat doen.

Wanneer start het programma?

Het programma start zodra je het hebt aangekocht. Je krijgt direct toegang zodat je op ieder moment zelf kunt beginnen en in je eigen tempo het programma doorloopt.

Krijg ik mijn geld terug als het programma niet voldoet aan mijn verwachtingen?

Als het programma niet voldoet aan je verwachting dan krijg je je geld terug. Je dient dan middels foto’s te laten zien dat je alle coachingsvragen t/m module 3 op papier hebt beantwoord en serieus met de training aan de gang bent gegaan.