if you can dream it

you can do it

 

Durf jij voluit te dromen?

Durf jij je dromen waar te maken?

Of houdt jij jezelf tegen omdat “je eenmaal niet alles kunt hebben in het leven”.  Dat wat jij wilt niet realistisch is of te egoistisch.  Mogelijk ben je eigenlijk te moe om in je drukke dagelijkse bestaan überhaupt na te denken aan wat jij eigenlijk het liefst wilt?

Maar het knaagt in je. Ergens wil je het anders.  Niet meer hollen of mee hoeven doen in deze snelle wereld. Of  gewoon iets heel anders willen. Maar je weet niet hoe. Of wat. Waar moet je beginnen? Je leeft vanuit je automatische piloot. Je wilt af en toe even stilstaan. Stilstaan bij wat je wilt.

Door intunen op jezelf kun je leren leren luisteren naar je intuïtie,  je inner-being. Hoe het voelt en wat het je zegt. Onderzoeken wat je werkelijke dromen zijn. Voelen waar de kriebels zitten waar je zo blij van wordt!

Je wilt  nieuwe stappen zetten. Nieuwe keuzes maken die bijdragen aan je eigen geluk of dat je bijdraagt aan het geluk van anderen. En alleen nog maar energie te steken in de dingen die er werkelijk toe doen voor jou. 

Het einde van het jaar nadert weer. De tijd om voor velen te reflecteren op afgelopen jaar. Maar ook weer de tijd om te dromen over mooie nieuwe dingen of doelen in het volgend jaar. Vol enthousiasme begin je er aan. Maar hoe ga je nu volhouden om te realiseren van wat je nu werkelijk zo graag wilt? Dat ene doel wat je voor ogen hebt? En welke stappen moet je daarvoor zetten? Of misschien juist niet zetten?

De nummer 1 reden om tot nu toe nog niet je diepste verlangens en dromen te hebben waargemaakt heeft te maken met die stem die je verteld waarom het NIET kan. Die je weerhoud. Die je op je plek houd waar je nu bent. Want dat is veilig.

 

 

 

 Speciaal voor jou heb ik  “Kickass your dreams”

samengesteld.

 

In dit programma ga je jou diepste dromen en verlangens realiseren.

 

Ik ga je laten zien hoe je een droomleven kunt creëeren die niet alleen goed voor je voelt maar deze ook echt kunt gaan waar maken.

Je gaat een diepere connectie maken met jezelf en minder met wat er om je heen gebeurd. Hierdoor ontstaat rust en focus. Vanuit deze rust en focus leer je leven in het NU en je maak jij je niet meer druk over wat geweest is of wat nog moet gaan komen.

Ik laat je zien hoe je van wilskracht naar je innerlijke kracht komt en gebruik leert maken van je intuïtie. Zonder opsmuk of zweverig gedoe. Gewoon nuchter.

Ik help je met inspirerende voorbeelden en oefeningen om contact te maken met deze innerlijke stem om van daaruit te ontdekken wat je werkelijk wilt in dit leven. En om dingen die er niet toe doen van je af te laten glijden. Je te focussen op alleen nog maar die dingen die je wel wilt.


Bij dit complete programma:

√  geef je jezelf ( met een beetje hulp) die kickass voor 2022 om je dromen te manifesteren!

√  leer je stap voor stap je diepste verlangens concreet te krijgen en te realiseren

√  krijg je inzicht in je gedachten en hoe je je voelt

√ ervaar je meer focus en ben je  minder snel afgeleid

√  creëer je een nieuwe positieve mindset

√  leer je een krachtige methodiek voor rust en bewustzijn op je automatische piloot

√ creeer je in  2022 je beste jaar ever!

In dit programma leer ik niet alleen je dromen en verlangens waar te gaan  maken maar

 

– leer je verschillende oefeningen om vanuit rust en focus je doelen neer te zetten

– leg je je onbewuste overtuigingen bloot die je nog blokkeren

-leer je je intuitie te gebruiken EN ernaar te gaan luisteren

– ga je minder stress ervaren waardoor je meer geluk creëert

– ervaar je  levenslang profijt van deze eerste stap die je  nu zet!

 

 

Normaal €119,-   Slechts nu  tijdelijk:

 

€69,-

 

Herken je dit?

“Ik moet zoveel”

“ Ik heb veel ballen in de lucht te houden en kom uberhaupt niet toe aan mijn verlangens”

“Ik leid een fijn leven maar er knaagt iets”

“Ik kan wel van alles willen dromen maar ik heb nu eenmaal ‘verplichtingen’”

“Ik mis rust en focus in mijn drukke leven en kom daardoor nergens aan toe”

“Ik heb zeker dromen maar….” ( vul maar in wat je bezwaren zijn)

of

Je betrapt jezelf op de gedachte “is dit het nu?”

Je nauwelijks aan jezelf toekomt door je moederrol, dochterrol, vriendinnenrol of partnerrol, laat staan aan het realiseren van je verlangens. Stiekem vond je die lockdown wel lekker. Je had meer rust en kon daardoor beter naar je eigen behoeften luisteren.

 

 

“Ik wil wel graag anders maar het lukt me gewoon niet”

Als moeder, vrouw, partner of werknemer  is het een noodzakelijk om af en toe de pauzeknop te leren hanteren en
om koers te leren varen op waar jij je goed bij voelt en wat JIJ wilt. Afstemmen op jezelf of zonder je te laten leiden door alle verlangens van anderen.

Om het anders te gaan doen
Oude patronen los te laten.
Te varen op je eigen koers en jezelf als anker te gebruiken.
Om voluit te genieten in het moment van  rust en joy.

 

Hoe ik dat voor elkaar gekregen heb?

 

Door te connecten met mijzelf. Door bij mijzelf naar binnen te keren.  In  alle rust spanning te laten af glijden en regelmatig de pauzeknop aan te zetten. Door mediteren, wandelen, mijmeren, lummelen en schrijven.

Vanuit de rust en focus werd het zo duidelijk wat ik echt wil en ben ik mijn verlangens en dromen gaan realiseren. Deze rust en focus is essentieel om naar boven te halen wat erin zit.

 

Ik leerde om mijn gedachten en emoties te observeren en mij niet van de wijs te laten brengen door dingen die er niet toe doen. Ik leerde mij focussen op de dingen die ik WEL wil.

Ik connect weer met mijzelf. Hierdoor ontdekte ik wat mijn dromen en verlangens zijn en realiseer van daaruit mijn stoutste dromen.

Wat ik wil. Zonder concessies te doen.  ZIJN vanuit het hier en nu. Want dat is het startpunt om mijn dromen te kunnen waarmaken. Van daaruit leer ik steeds meer te leven op mijn eigen voorwaarden en realiseer ik mijn mooiste en diepste verlangens. Dat kost moed en lef.

Ook jij kan dit leren. Ook jij kan de moed en het lef opbrengen om het anders te gaan doen dan dat je tot nu toe deed.

Daarom heb ik dit programma gemaakt. Met alle liefde en kennis die ik heb om ook jou je dromen en verlangens te laten realiseren vanuit rust en ontspanning.

Om ook jou dit gevoel van geluk en dankbaarheid te laten ervaren als je in staat bent om het leven te leiden welke je graag wilt leiden. Met daarbij al je dromen en verlangens om ze te laten uitkomen.

Nu tijdelijk geen 119,- maar slechts

69,-

 

 

 

Wat komt er aan bod?

 

Module 1:  Wat is jouw mindset?

Hier komt o.a. aan bod hoe je brein werkt. Ook krijg je inzicht in welke mindset je dient aan te nemen en ontwikkelen om je dromen en doelen te realiseren. Door middel van coaching herprogrammeer je je brein in je juiste richting.

Module 2 : Wat is je droom?

Je gaat onderzoeken wat je verlangens zijn en deze duidelijk neerzetten zodat je kunt focussen vanuit je verbeeldingskracht.

Module 3: Waarom wil je dit?

Je onderzoekt wat maakt dat je dit wilt. Wat is je ware drijfveer? Vanuit welke waarden handel je?

Module 4: Wat is je gedrag?

Welk gedrag zet je onbewust in die je belemmert om je dromen te realiseren? Je gaat je saboteurs en beperkende overtuigingen ontmantelen. 

Module 5: Durf jij te vertrouwen?

In deze module een leidraad om te leren vertrouwen op de uitkomst zodat je dromen ook daadwerkelijk succesvol kunnen uitkomen. 

Iedere module bevat een video en een werkboek met meditaties en affirmaties, waar je in je eigen tempo mee aan de gang gaat. Aan het einde van de training heb je vanuit je intuïtie je dromen, doelen en verlangens zo neergezet met zeer praktische stappen en magische tools, dat je ze daadwerkelijk gaat realiseren. Of liever gezegd manifesteren.

FAQ

Kun je ook in termijnen betalen?

Nee helaas, je kunt dit programma niet in termijnen betalen.

Hoeveel tijd ben je kwijt met dit programma?

Het programma zelf bevat 5 modules met een video  tussen de 12 en 25 minuten en een werkboek. Je kunt de modules op je eigen tempo doorwerken. Het is maar net wat je zelf uit dit programma wilt halen. Dit kan dus zolang je zelf maar wilt. Maar over het algemeen zal je met iedere  module pak hem beet toch wel anderhalf tot twee uur kwijt zijn. Sommige modules meer vanwege bepaalde opdrachten. De oefeningen om je bewustzijn te ontwikkelen vragen meer aandacht om te oefenen.

Wat maakt dit programma anders dan andere programma's die je helpen je dromen te realiseren?

In Kickass your Dreams krijg je niet alleen de handige en praktische stappen en meditaties aangereikt die je helpen je dromen te realiseren maar ook heel veel oefeningen om te leren je bewustzijn te vergroten.  Om je automatische piloot te gaan herkennen en wanneer je deze inzet. Om te leren leven in het nu. Je kunt namelijk alleen maar starten vanuit het nu. Dit zijn oefeningen die je helpen niet alleen veel meer focus en aandacht te ontwikkelen maar geven je ook nog eens meer rust, ontspanning en balans. En van daaruit is het altijd lekker manifesteren!

De oefeningen zijn een wezenlijk  ondersteunend onderdeel van het programma. Bewustzijn heb je nodig om duidelijk te krijgen hoe je je over bepaalde onderwerpen voelt of daarover denkt. Je legt daarmee je gedrag, denken en overtuigingen bloot. Deze belemmeren je tot nu toe waarschijnlijk om te komen waar je wilt komen.

Voor wie is dit programma?

Voor iedereen die ergens voelt dat zij het anders wilt. Dat er iets in je knaagt maar nog niet goed kunt achterhalen wat dit nu precies is.

Maar ook voor iedereen die haar dromen, doelen of verlangens al weet. Die ene droomreis, een nieuwe baan willen, misschien wel gaan ondernemen of  meer energie wilt krijgen. Maar tot nu toe lukt het maar niet , komt het er niet van of heb je allerlei bezwaren bedacht waardoor je het maar niet gaat doen.

Wanneer start het programma?

Het programma start zodra je het hebt aangekocht. Je krijgt direct toegang tot een afgesloten omgeving waar je op ieder moment zelf kunt beginnen en in je eigen tempo het programma doorloopt.

Krijg ik mijn geld terug als het programma niet voldoet aan mijn verwachtingen?

Als het programma niet voldoet aan je verwachting dan krijg je je geld terug. Je dient dan wel middels foto’s te laten zien dat je alle coachingsvragen t/m module 3 op papier hebt beantwoord en serieus met de training aan de gang bent gegaan.