Schrijf jezelf in flow

                                          

√Ervaar je moeite met de balans tussen werk en privé?

√ Dat je moeite hebt alle ballen in de lucht te houden?

√ Dat alles bij wijze van spreken door je vingers glipt?

                                                                        √  dat je ieder maand veel last hebt van hormonale schommelingen of PMS?

                                                                       √ Ervaar je dat je geen grip hebt op je leven?

√ Heb je regelmatig een kort lontje of ben je ‘s avonds volledig uitgeblust?

√ Kom je nauwelijks aan jezelf toe omdat je wordt opgeslokt door je moederrol, dochterrol, vriendinnenrol of partnerrol?

√ Heb je het gevoel dat je zoveel “moet”?!

Herken jij deze stress symptomen?

Op al deze vragen kon ik zelf tot 5 jaar geleden “ja” antwoorden. Van daaruit ben ik uiteindelijk in een burn-out beland. 

Daarom heb ik vanuit mijn eigen ervaringen, als ervaringsdeskundige met vele jaren van stress en een lange burn-out,  een methode ontwikkeld om ook jou uit de waan van de dag te krijgen, waarbij je jezelf leert kennen en ontwikkelen waardoor je voorkomt dat het zover komt dat je jezelf verliest. Want geloof me – zover wil je niet komen. Dus op naar een nieuwe balans in zowel je werk als prive leven! Op naar Flow!

 

Flow is de opperste staat van zijn. Het is een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zichzelf en het moment. Een zijn met jezelf. Maar flow staat ook voor meer plezier beleven, creativiteit, innerlijke vrijheid en genieten van het moment. Vanuit deze flow kun je meer of groter levensgeluk ervaren. En dat is precies wat ik graag wil dat je bereikt!

Mijn missie is dat je deze staat vanuit je stress gaat bereiken en kunt leven vanuit ontspanning en acceptatie. Je zult de regie weer over je leven gaan nemen vanuit zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde.

 van Freeze naar Flow!

 

  “Ik schrijf omdat ik niet weet wat ik denk, totdat ik lees wat ik wil zeggen”

 

Ik heb iets heel bijzonders voor je!

Ik bied coaching aan door middel van schrijven. Uit studies blijkt dat schrijven positieve effecten heeft op je gezondheid en welzijn. Door op te schrijven waar je tegenaan loopt, verschaf je jezelf inzicht, je reflecteert op je eigen gedrag, situaties en handelingen. Daarnaast  draagt schrijven bij aan cognitieve en emotionele verwerking op (traumatische) gebeurtenissen. Na afloop ervaren mensen  door schrijven meer optimisme, meer gevoel van controle hebben over de situatie en een beter gevoel van eigenwaarde. 

Omdat je er de tijd en aandacht voor neemt om het op te schrijven verwerk je gebeurtenissen en emoties op een dieper niveau . Ook kun je, door ze op te schrijven, de dingen beter loslaten nadat het aan het papier is toevertrouwd. Mensen voelen zich lichter, blijer en tevredener nadat zij zijn gaan schrijven over waar ze tegenaan lopen. 

Met mijn programma coach ik jou op je eigen en creatieve manier naar een fijner, evenwichtiger, moeiteloos en gelukkig leven. Kortom we gaan van freeze naar flow!

Wat zijn de voordelen van deze manier van coaching?

Je kunt schrijven op de tijden en plek die jou het beste uitkomt. Dus geen knellende agenda’s of ander dingen die “moeten” maar gewoonweg het moment pakken dat het jou uitkomt. Het kan ook zijn dat je liever geen coachgesprek wilt maar liever op jezelf aan het werk gaat.

Door schrijven reflecteer je direct op jezelf en krijg je grip op je gedachten. Inzicht in je situatie en in je emoties komt daardoor makkelijker tot stand. Je neemt de tijd om informatie en emoties te verwerken en je denkt er goed over na. Dit helpt je om de ontwikkeling die je nodig hebt nog meer tot zijn recht te doen komen. Want; De beste coach ben jezelf!

Moet ik goed kunnen schrijven?

Nee, helemaal niet! Het doet er niet toe hoe je schrijft of dat je spelfouten maakt. Daar gaat het namelijk niet om. Het gaat om het schrijfproces zelf.

Hoe gaat het te werk?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een vragenlijst van mij toegestuurd. Hierdoor krijg ik een idee waar je staat en waar je tegenaan loopt.

Daarna hebben we via Zoom of Skype een online gesprek waarbij we kennis maken met elkaar en waarin we jouw vragen, of de issue’s waar je tegenaan loopt, verder uitdiepen. Dat kan natuurlijk ook gewoon via de telefoon als je dat liever hebt. 

Daarna krijg je een vraag of opdracht van me om te schrijven.

We hebben maximaal 2x per week contact via de mail. Vanuit het schrijfwerk wat je hebt teruggestuurd, geef ik je feedback en een nieuwe opdracht om weer mee verder te schrijven. Na drie weken ronden we af met opnieuw een gesprek via Zoom of Skype. Eventueel, mocht je dat willen, kun je verlengen als je daar nog behoefte aan hebt.

Wat heb ik zelf met schrijven?

Als kind schreef ik al kleine boekjes met verhaaltjes. De typemachine van mijn moeder vond ik machtig interessant. Later als volwassene ben ik  door mijn eigen burn-out gaan schrijven in een blog. Ik verwerkte mijn emoties in deze verhalen. Door dit schrijven heb ik zelf ontdekt hoe waardevol het is om de dingen van je af te schrijven. Het heeft enorm geholpen in het verwerkingsproces van wat er vooraf ging aan deze periode.  Ik ontdekte ook dat ik van schrijven enorm in een flow kom.

Deze blog is nu niet meer online, het was tijd om weer verder te gaan met andere dingen. Al een tijdje ben ik zelf bezig om een persoonlijk  boek te schrijven over mijn burn-out. Maar een boek schrijven kost tijd en daarom ligt deze rustig te wachten op de plank tot ik zo nu en dan weer verder schrijf. Het mag wel even duren voordat hij af is. No hurry.

Voor wie?

Iedereen die ervaart dat het leven even stokt of hapert. Je ervaart dat het evenwicht en de balans uit verhouding zijn met hoe jij graag je leven wilt leven . Je ervaart disbalans omdat je teveel op je bordje hebt, gezin, werk en prive niet goed meer met elkaar matchen of  je hebt een burn-out (gehad) en je maar energieloos, futloos en emotioneel labiel blijft. 

Wat zijn de kosten?

Voor deze 3 weekse begeleiding, met maximaal 2 contactmomenten per week inclusief 2 Zoom of Skype sessies, heb ik nu de speciale tijdelijke introductieprijs van slechts €49,- in plaats van €199,-! 

Dus meld je nu aan voor deze tijdelijke buitenkans en ontdek de kracht van schrijven! 

Laten we samen deze bijzondere reis naar binnen aangaan. Op deze bijzondere wijze. Ik kan niet wachten om samen met jou dit programma te doorlopen.

Want wat is nu €49,- als je daarmee de balans en het geluk in je leven versterkt? Hoe heerlijk is het om na afloop weer grip te hebben op je leven, balans te ervaren en af te kunnen rekenen met vastgeroeste patronen en overtuigingen die je niet (meer) dienen. Dat jij je leven zelf leidt in plaats van geleefd en geleid te worden. 

Dus meld je vandaag nog aan en maak gebruik van deze tijdelijke introductieprijs! 

Let op;

Heb je klachten van depressiviteit of bevind je je nog in de eerste fase van een ernstige burn-out, dan is coaching nog niet de geschikte manier voor jou. Als coach ben ik geen therapeut en kan ik je ook (nog) niet helpen. Binnen een coachingstraject verwacht ik dat je zelf actief aan het werk gaat en de energie, wil en het vermogen hebt om te reflecteren. Je kunt het evt. wel naast een lopend traject met therapeut of psycholoog gebruiken.

 


Ja, ik wil heel graag schrijfcoaching en meld mij direct aan!